Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikPredstavljanje na zagrebačkom sajmu sporta i nautike

Iako smo u godini sveopće globalne krize, rezultati posjećenosti zagrebačkog sajma sporta i nautike, te zainteresiranost za novitete iz nautičkog svijeta daju nam za pravo konstatirati da predstojeća nautička sezona neće biti ništa lošija od prijašnjih. Poglavito je pojačan promet kupoprodaje polovnih plovila, te usluga poput servisa i restauracije, što su ujedno i glavne djelatnosti Adriatica Boats-a.

Na štandu smo imali i izrazito dinamičnu prezentaciju vrhunske Inox opreme za sidrenje ugledne Turske tvrtke Boyut Marine koju Adriatica Boats zastupa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori, te Srbiji i Mađarskoj.


Pogledajte kako je to izgledalo...

Adriatica Boats - Predstavljanje Ultra sidra

Dinamička prezentacija Ultra sidra - sidra nove generacije, izazvala je popriličan interes posjetitelja, naročito onih sa učestalim problemima kod sidrenja. Glavne karakteristike Ultra sidra su da ono automatski teži samoukopavanju na morskom dnu, a pri promjeni smjera vjetra ukopava se sve dublje i dublje, što osigurava stabilno i sigurno sidrenje. Radi se isključivo od Inoxa i ima doživotno jamstvo na greške iz proizvodnje. Posjetitelji su na štandu mogli sami isprobati i analizirati učinke bacanjem različitih vrsta sidra u prezentacijski bazen.

Adriatica Boats - Sajam sporta i nautike

Posjetitelji su pokazali odličan interes za Ultra sidra našeg partnera Boyut Marine

Adriatica Boats tim

Adriatica Boats tim predstavio je posjetiteljima zanimljivu i atraktivnu prezentaciju Ultra sidra i njegovih prednosti, tj. mogućnosti.

Zagrebački sajam sporta i nautike - Fairline

Ljepotica 18.-og sajma sporta i nautike u Zagrebu - Fairline Targa