Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikO nama

Ante Nevistić
ANTE NEVISTIĆ

Magistar ekonomije, uža specijalizacija - medjunarodna ekonomija. Govorim engleski i njemački jezik, a solidno poznajem ruski i danski. Moja prva poslovna iskustva sam stekao u vlastitom malom trgovinsko-turističkom poduzeću. Poslije toga sam proputovao cijeli svijet kao dugogodišnji diplomat – kako bi eto ipak shvatio da je moja Adriatica najljepši dio toga svijeta. Sam ili sa obitelji sam neko vrijeme živio u Kopenhagenu, Sarajevu, Berlinu, Stutgartu, Dubrovniku, Londonu, Splitu, Mostaru i Tomislavgradu. Ovu agenciju sam osnovao iz ljubavi i poznavanja regije koju sam nazvao Adriatica.

U zemljama koje prirodno gravitiraju Jadranskom moru imam jako puno poznanika – od ribara i težaka, pa do najviših društvenih struktura. Takodjer održavam veze sa mnoštvom poznanika iz cijelog svijeta. Moje znanje, iskustva i veze stavljam vama na raspolaganje pri vašoj kupnji ili prodaji plovila. Moja agencija je organizirana na najmodernijim načelima, što se vidi i iz ove internet prezentacije. Agenciju vodimo ja i moj brat Stipe, uz pomoć naših vrijednih suradnika.


Direktna e-mail adresa: ante@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +385 98 385 049
Stipe Nevistić
STIPE NEVISTIĆ

Diplomirani sam inženjer brodogradnje, a uskoro bih trebao i magistrirati. Govorim engleski jezik, a solidno se služim ruskim i talijanskim.

Po završetku studija sam počeo raditi za veliko hrvatsko poduzeće Viktor Lenac, gdje sam bio specijaliziran za uvodjenje novih tehnologija.

Zadnjih 7 godina se bavim proizvodnjom motornih brodova u grupi Prinz - Yachts, radeći na raznim pozicijama od nabave materijala preko proizvodnje i postprodaje.

Moje odlično poznavanje plovila, moja iskustva, te široka paleta poznanstava u Adriatici kao i u cijelom svijetu – će biti vaša prednost pri traženju plovila.


Direktna e-mail adresa: stipe@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +385 99 319 3674
Martina Vlahinić
MARTINA VLAHINIĆ

Rodjena sam u najljepšem Gradu na svijetu Dubrovniku, tamo gdje se cijeli život odvija na moru još od davnih vremena Dubrovačke Republike. Zato sam još od malih nogu željela raditi poslove koji bi bili vezani za naš predivni Jadran. Stoga je moje obrazovanje okrenuto u pravcu pomorstva, a aktivnosti koje poduzimam u suradnji sa kolegama iz agencije Adriatica Boats mi daju još dublji uvid u praktične detalje vezane za navigaciju morem.

Također - svakodnevno se susrećem sa najvećim stručnjacima iz nautičkog svijeta, te stručnjacima za gradnju plovila. Moja znanja i moje veze u nautičkom svijetu, rado ću staviti vama na raspolaganje prigodom prodaje ili kupnje vašeg plovila.

Osim maternjeg hrvatskog, govorim odlično engleski, a služim se i talijanskim jezikom.

Direktna e-mail adresa: martina@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +385 99 695 4171
Peter Slaby
PETER SLABY

Završio sam studij jezika u Sucany, Martin – Slovačka. Cijeli studij se provodio na engleskom jeziku, a drugi jezik mi je bio njemački. Stoga mogu reći da govorim perfektno engleski, a solidno se koristim njemačkim jezikom. Polako učim i hrvatski jezik.

Kao i velika većina Slovaka, vrlo rado se sjećam svih proteklih godišnjih odmora – koje sam proveo na predivnom plavom Jadranskom moru. Još kao dijete sam se zaljubio u to čudo prirode, tu čarobnu ljepotu najljepšeg zaljeva Mediterana. Od tada sanjam da ću i ja jednog dana imati svoj drugi, a mozda čak i prvi dom – na Jadranu.

Već odavno se većina Slovaka svako ljeto spusti na Jadran. Znam da dosta njih ima slične snove kao i ja – dakle, žele imati svoj drugi dom na Jadranu. Zbog sličnosti jezika, mi jako brzo naučimo hrvatski jezik, te se uklopimo u sve sfere društvenog zivota. Jako puno je veza izmedju Slovačke i jadranskih zemalja – primjer – sadašnji slovački Predsjednik Gašparović je Hrvat. Vjerujem da ću skupa sa svojim kolegama iz agencije Adriatica – pomoći mnogim Slovacima da ostvare svoj san.

Direktna e-mail adresa: peter@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +421 908 230 568
Nadia Komissarova
NADIA KOMISSAROVA

Završila sam profesionalnu školu u Moskvi, te postigla zvanje – informatički operator. Nakon toga sam na Modernoj akademiji znanosti u Moskvi diplomirala pravo. Zato mislim da imam dobre temelje poznavanja pravnih znanosti – ali i najnovijih tehnologija, što držim da je jako bitno u današnje vrijeme. Osim maternjeg ruskog – jako dobro govorim hrvatski i engleski – a imam osnovna znanja talijanskog i španjolskog.

Moja prva poslovna iskustva su bila u jednom velikom poduzeću koje se bavilo organizacijom velikih kulturnih priredbi. Nakon toga sam, zahvaljujući mome poznavanju jezika, uspješno radila na organizaciji dolaska i boravka stranih poslovnih ljudi u Moskvu, a takodjer u organizaciji putovanja Rusa u Hrvatsku i Crnu Goru.

Društvena sam osoba, volim putovati i upoznavati nove ljude i kulture. Volim iskrenost i otvorenost, volim marljivo raditi, imam dosta razumijevanja i strpljenja. Nadam se da će moje poznavanje Rusije i Adriatice moći doprinijeti razvoju naše agencije.

Direktna e-mail adresa: nadia@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +7 916 031 03 27
  
Goran Trogrlić
GORAN TROGRLIĆ

Goran Trogrlić je naš iskusni fotograf.

Njegovo oko primjeti sve one sitne detalje u koje smo i mi zagledani, a ipak ih ne vidimo. Kombinacije boja, svjetla, motiva – sa puno umijeća prenosi na naše fotografije. Svakim danom postaje sve jasnije da je Lupino dobio dostojnog nasljednika.

Goran govori perfektno njemački jezik, a sasvim solidno vlada i engleskim.

Direktna e-mail adresa: goran@adriatica-boats.com
Mobilni tel.: +385 98 690 894