Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:Trenutno vrijeme

Postanite suradnikZastupstva

Članovi Adriatica Boats prisutni su na svim važnim nautičkim sajmovima po cijelom svijetu, tako da pratimo doista sve što se događa na raznim tržištima, u svim sferama nautike. Na taj način, za vas pronalazimo proizvode koji su noviteti na tržištu, a nema ih na tržištu Adriatice. S raznim proizvođačima plovila, kao i proizvođačima opreme za plovila i dijelova - imamo ugovorena ekskluzivna zastupstva, tako da imate mogućnost preko nas nabaviti odlične proizvode sljedećih tvrtki:


BOYUT MARINE

Prozvođač vrhunske opreme za sidrenje, turska tvrtka Boyut Marine, povjerila nam je ekskluzivno zastupstvo za sve zemlje Adriatice. Posebno Vam želimo preporučiti proizvod bez premca u kvaliteti - Ultra Inox brodsko sidro. U ponudi imamo i raznoliku opremu za sidrenje. Ukoliko kupujete brodsko sidro ili opremu za sidrenje, a možda imate i probleme sa sidrenjem, javite nam se!
ODYSSEY BOATS

Od 2009. godine ekskluzivno zastupamo tvrtku Odyssey Boats, proizvođača manjih i kvalitetnih plovila. Nakon što smo i sami isprobali njihov novi proizvod plovilo "Odyssey 21", shvatili smo da je to proizvod doista vrijedan pažnje - posebno imajući u vidu da je cijena značajno niža od konkurencije, a kvaliteta i performanse i dalje na zavidnoj razini. I Vi smatrate Odyssey plovila zanimljivom kupnjom? Pomoći ćemo Vam pri Vašem odabiru.
 
Odyssey Boats - Jeftina plovila